Week 51 2021

Maandag

Na een druk weekend is het altijd even zoeken naar een fijne dag op de maandag. We begonnen vandaag met wat keukentafel dingetjes. Alex speelde de Nijntje app…

Lena oefende met schrijven… inclusief tongetje 😉 

En Vera rekende ook!

Dinsdag

We brengen een bezoekje aan de markt in de ochtend en het is super koud! Gelukkig bieden de skipakken uitkomstIn de avond hebben we heerlijk boekenfeestje gevierd, zoals altijd op de Winter Solstice!

De kinderen kregen elk een nieuw voorleesboek. Lena kreeg een Borre boekje, Vera een Foeksia de Miniheks boek en voor Alex hadden we het vervolg op Zog. 

Ik ben zelf in de nieuwste Outlander bezig en dat is ook weer smullen!

Woensdag

Een relatief rustig dagje in huis, waarin ik me verdiep in FIRE (Financial Independence Retire Early), een beetje veel voorlees en wat werk verricht.

Donderdag

Ook vandaag gebeurt er niet veel spectaculairs. De kinderen spelen samen en met vriendjes, binnen en buiten. Er wordt wat gelezen, geschreven en gerekend in de ochtend. 

Vrijdag

In de ochtend brengen we heerlijk wat tijd door met het thuisonderwijscurriculum. We lezen uit The Very Very Far North, kijken in de World Atlas en leren van alles over Noord Amerika. Leuk om te zien dat de meiden steeds meer landen en gebieden kunnen herkennen en benoemen. Maakt me nieuwsgierig naar wat ze over een jaar allemaal weten van de wereld en dieren!Zaterdag

We brengen Eerste Kerstdag door bij mijn ouders in Hilversum, samen met één van mijn zussen. Het is een heerlijk rustige dag, met een fantastische kerstlunch, veel fijne gesprekken en de kinderen heerlijk spelend in de woonkamer. Een dag met een gouden randje, zeer ontspannen en gezellig zo met de familie. 

’s Avonds krijg ik helaas keelpijn en hoofdpijn. 


Zondag

Ondanks een derde negatieve test in evenveel dagen, vertrouw ik mijn eigen lijf momenteel niet zo. Veel hoofdpijn en keelpijn. 

Roel gaat helaas dus alleen met de kinderen naar zijn familie toe in Susteren. Ze hebben daar gelukkig een hele gezellige dag! En ik kan thuis een beetje bijkomen. 


Plaats een reactie