25 maart 2020

We wandelen in de ochtend een rondje naar de stadsboederij, door onze schitterende wijk heen.

We praten over eendjes en het riet, en over kuikens en nesten bouwen. Vera vindt het maar gek dat vogels elk jaar opnieuw een nest bouwen, waarom kunnen ze niet gewoon in het oude nest?

Alex zit altijd heel meditatief te koekeloeren vanuit de wandelwagen, alsof ie dan half “uit” staat. Valt er ook regelmatig in in slaap!

Vera vindt het lastig dat er door corona zoveel leuke, normale dingen niet doorgaan. De stadsboerderij kan wel wat financiële steun gebruiken in deze tijden, het is vlakbij en het is er rustig, dus dat “uitje” durf ik met ze te maken voor de broodnodige fruit en groente aanvullingen. Ze gaan niet mee het winkeltje in, maar spelen buiten in de grote zandbak. Wel corona-veilig, maar ook fijn.

Lena wilde niet met de loopfiets en loopt het stuk “gewoon” mee. Niet zo gewoon voor haar, ze moppert snel over moe en geen zin, maar nu ging het gewoon helemaal vanzelf en gezellig <3 Kleine meisjes die groot worden, wat een geluk!

Na terugkomst van de boerderij spelen we heerlijk in de binnentuin tot de lunch. Goed voor iedereen!


Zoals wel vaker met deze website, lukt het me ’s ochtends prima om een berichtje te maken mét foto’s, maar is de middag te druk/chaotisch om het nog bij te werken.

We hebben nog veel buitengespeeld, voorgelezen, en samen gekleurd. Het was een fijne dag!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *