13 augustus 2019

Het is vandaag linkshandigendag. Tot nu toe lijkt het erop dat we dat in ons gezin niet gaan vieren: de meiden en Alex lijken rechtshandig. Ook Roel en ik zijn dat, dus dat is wel zo handig met scharen en andere materialen.

In de ochtend hangen we het nieuwe nummer van de dag op en praten we over de dagen van de week. We lezen het gedichtje uit Sing a Song of Seasons en kijken naar het nieuwe schilderij: de zonnenbloemen in een vaas van van Gogh. De schilderopdracht die erbij hoort is leuk, maar ik heb er niet alles voor in huis, dus dat schuiven we naar later in de week op.

We lezen ook het nieuwe boekje voor: Leaves.

Om 9.30 komt de nieuwe oppas even met de kinderen spelen. Ze hebben nog nooit een oppas gehad, dus we willen het rustig opbouwen. Ik kan in die tijd even werken aan blog, website en haakopdracht. Ook bel ik met mijn stiefmoeder in Australië over de toestand van mijn vader. Hij heeft leverkanker en is vandaag weer wakker geworden na een operatie van 16 uur op vrijdag.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *