3 november 2019

Toen ik deze website startte, beloofde ik mezelf plechtig om niet gestrest raken van het bloggen. Ik zou bloggen als ik inspiratie en tijd had, en anders niet.

Zo kan het dus zomaar gebeuren dat er 2 maanden niet zoveel geplaatst wordt, maar voor mij is dat oké. Deze pagina fungeert als reflectie-stukje voor mezelf en het is prima als dat af en toe stil ligt.

Vandaag hebben we een fijne dag. De meiden gaan in de ochtend met Roel, Tante Sonja en Maarten naar De Plantage, een stadsparkje met kippen, cavia’s, een speeltuintje en veel bomen en water. Ze spelen heerlijk anderhalf uur verstoppertje en voeren de kippen stukjes brood.

Terwijl ze weg zijn, werk ik aan de opdracht voor UvA-pedagogiek studenten die ik nakijk. Dat is al jaren mijn oktober-november-werk, al is dit jaar de laatste keer.

Ook kijk ik de nieuwe Wolplein HaakSTER aflevering, waar ik in zit met een gehaakt mandje.

In de middag werk ik aan allerlei verschillende werkdingen. Ik ben aan het leren over de SEO en bloggen, voor de websites Een Mooie Bevalling en Een Mooi Gebaar. Vera speelt bij vriendinnetjes, Lena slaapt lang en in de avond eten we lekker falafal wraps 🙂 We zijn sinds een weekje vegan!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *