13 juli 2019

In de ochtend wordt onze auto voor het eerst opgehaald voor de verhuur. We hebben ‘m sinds een paar weken op de site MyWheels staan. Onze auto vind je hier: MyWheels Prius bij het Station. We vinden het zonde als ie niet gebruikt wordt, en zelf gebruiken we ‘m niet veel. Maar helemaal zonder, konden we ook niet… Drie kinderen onder de 4 in de trein naar schoonfamilie in Limburg of naar mijn familie in Hilversum: daar hebben we nu nog teveel zooi (en dutjes) voor nodig. Mooie tussenoplossing dus, als we de auto af en toe kunnen verhuren.

Roel heeft daarna een niet-succesvol rondje fietsen met de meiden, terwijl ik probeer te slapen thuis (maar dat gaat niet, want Alex is 5 min nadat Roel vertrekt alweer wakker). Ze wilden naar de bieb – maar die was nog dicht. Ze spelen bij de speeltuin – maar Lena valt hard. Ze wilden ijsjes gaan eten vlakbij Buren – en kwamen er na een half uur fietsen achter dat dat óók dicht was. Meiden kwamen verdrietig thuis, vooral Vera kan zich moeilijk over zulke teleurstellingen heen zetten. Gelukkig hadden we thuis ook ijsjes!

In de middag maakt Roel het grasmaaien af en keutelen we wat in en om huis. Rustig dagje, weinig spannende dingen, is ook wel eens goed!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *