11 augustus 2019

In de ochtend komen opa Hans en oma Ria langs. Die zijn net terug van 4 weken vakantie en hebben de kinderen erg gemist. Oma neemt 3 toffe boeken (van de Kruidvat) mee, die gaan we van de week maar eens goed bestuderen. De één gaat over natuur, de ander over het lichaam en de derde over de aarde. Potentieel interessante materie!

Al gauw komt Lana spelen en wordt het gezellig druk in en om huis. Ze vliegen naar buiten en binnen, spelen hier of bij Lana en hebben veel lol. Ik ga nog even zwemmen bij tante Sonja op het vakantiehuisjespark, oma knutselt met de meisjes een kwal.

Ik glimlach weer van binnen om die mensen die zich zorgen maken over thuisonderwijskinderen, omdat ze zo weinig sociale contacten zouden hebben. Ik kijk naar mijn dochters terwijl ze vandaag met een opa, oma, twee buurvrouwen, drie buurmeisjes en twee buurjongetjes spelen, door worden voorgelezen, mee knutselen en samen mee eten. Mijn kinderen komen op sociaal vlak niets te kort <3

Afbeeldingsresultaat voor socializing home schooling

Disclaimer: ik ben het niet helemaal met bovenstaand plaatje eens. Wél met het bovenstaande stukje, niet per se met het onderstaande stukje. 

Het was een hele fijne zondag!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *